Rulouri de pui cu varza de Bruxelles

Printeaza

Rulouri de pui cu varza de Bruxelles din: piept de pui, patrunjel verde, busuioc, sunca de praga, oua, varza de bruxelles, morcov, vin alb, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_cu_varza_de_Bruxelles

  • 600 g piept de pui
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 crengte de busuioc
  • 100 g sunca de Praga
  • 2 oua
  • 150 g varza de Bruxelles
  • 1 morcov
  • 200 ml vin alb
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pieptul de pui, apoi tamponează-l cu un şervet absor­bant. Taie bucata de carne în trei şi condimenteaz-o pe toate părţile cu sare şi piper. Bagă fiecare felie de carne într-o punguţă şi bate-o uşor cu ciocanul de şniţele.

Separat, pune ouăle la fiert în apă (ca să nu le crape coaja, adaugă o lingură cu sare), Taie şunca de Praga în felii subţiri şi toacă mărunt pătrunjelul. Pune pe bucata de carne câte două felii de şuncă de Praga, o jumătate de ou şi pătrunjel tocat.

Ruleaza si leaga cu ata de bucatarie sau prinde cu scobitori. Incinge uleiul într-o tigaie. Adaugă rulourile de pui împreună cu varza-de-Bruxelles şi morcovul tăiat rondele. Când carnea începe să-şi schimbe culoarea, stinge cu vin, acoperă şi lasă să se înăbuşe.

Rulouri de pui cu varza de Bruxelles

Rulouri_de_pui_cu_varza_de_Bruxelles

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.