Rulouri de pui cu ardei şi carnaţi

Printeaza

Rulouri de pui cu ardei şi carnaţi

Ingrediente:Rulouri de pui cu ardei si cârnati

  • 1 piept de pui
  • 1 buc. cârnat Cabanos
  • 100 g kaizer sau şuncă afumată
  • 1 ardei gras roşu
  • boia
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Dezosezi pieptul de pui, îl tai felii pe care le baţi cu ciocanul de şniţele şi le presari cu sare. Cureţi ardeiul şi-l tai fâşii, apoi tai bastonaşe kaizerul şi cârnăciorul.

Aşezi pe fiecare bucată de carne 2 fâşii de ardei, 2 bucăţi de kaizer şi una de cabanos, rulezi, prinzi carnea cu scobitori şi le pui la fiert în apă cu sare.

Le scoţi apoi pe un platou, le laşi puţin să se răcească, le îndepărtezi scobitorile şi le presari cu piper şi boia. Garnitura de legume e la alegerea ta.

Rulouri de pui cu ardei şi cârnaţi

Rulouri de pui cu ardei si cârnati

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.