Rulouri de porc umplute

Printeaza

Rulouri de porc umplute

Rulouri de porc umplute

Ingrediente:

  • cate 1/2 legatura patrunjel, busuioc, arpagic
  • 800 g fleica de porc
  • 3 linguri mustar
  • sare
  • piper

Preparare:

Spalati verdeata, apoi tocati-o marunt, iar arpagicul taiati-l inele. Spalati carnea de porc, uscati-o pe un servet de bucatarie si asezati-o cu soriciul in jos pe o suprafata de lucru.

Ungeti-o cu mustar, presarati-o cu verdeata, sare si piper si rulati-o. Infigeti in ea frigarui de me­tal la distanta de 2,5 cm, apoi taiati carnea dintre ele.

Asezati rulourile pe gratarul incins si frigeti-le circa 10 minute. Ornati-le dupa cum doriti. Serviti-le cu o salata proaspata.

Rulouri de porc umplute

Rulouri de porc umplute

Pofta buna!

 

Preparatele mai grele, ca rulourile de porc, se digera mai bine daca la final mancati o papaya proaspata. Contine enzime care ard grasimile.

1 comentariu

  1. Va recomand aceste rulouri de porc. Sunt foarte bune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.