Rulouri de peste cu sos de sfecla

Printeaza

O reteta de rulouri de peste cu sos de sfecla din: fileuri de peste, portocala, sare, piper alb, sfecla rosie, mustar cu hrean, smantana, ulei de masline, suc de portocale si usturoi.

Ingrediente:Rulouri de peste cu sos de sfecla

  • 4 fileuri de peşte
  • 1 portocală
  • sare
  • piper alb

pentru sos:

  • 2 sfecle roşii potrivite
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 lingură de muştar cu hrean
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 linguriţă cu suc de portocale
  • 1 căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Curăţă sfecla, tai-o cubuleţe şi pune-o la fiert în apă. Scurge sfecla şi zdrobeşte-o bine sau paseaz-o cu ajutorul unui blender. Adaugă muştarul, smântână, uleiul de măsline, sucul de portocală şi căţelul de usturoi zdrobit.

Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper alb, pune pe fiecare bucată câte două feliuţe de portocală.

 

Rulează cu grijă şi prinde cu scobitori. Aşază rulourile într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra fâşii de coajă de portocală şi un praf de piper. Lasă la cuptor 30-40 de minute. Serveşte cu sosul de sfeclă.

Rulouri de peste cu sos de sfecla

Rulouri de peste cu sos de sfecla

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.