Rulouri de merluciu cu rosii si busuioc

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu:merluciu, rosii, ceapa, parmezan, unt, sare, condimente, busuioc, ulei de masline.

Ingrediente :

  • 700 g fileuri de merluciu
  • 5 roşii
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • condimente pentru peste
  • busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fileurile de merluciu se spală şi se usucă, folosindu-se un prosop de bucătărie curat.

Peştele se asezonează cu sare şi condimentele spe­ciale pentru peşte.

Separat, se spală şi se taie roşiile în sferturi sau jumătăţi (dacă aţi ales roşii cherry).

Pe fiecare bucată de peşte se pun două frunze de busu­ioc şi 1-2 bucăţi de roşii.

Fileurile se rulează cu grijă, apoi se fixează bine cu ajutorul unor beţe de frigărui (din bambus), unor scobitori sau unor beţe de frigărui meta­lice. Se lasă să se odihnească 10 minute.

Intr-o tigaie, se încălzeşte uleiul şi se pune la prăjit ceapa tăiată fideluţă.

Când ceapa devine au­rie, se adaugă rulourile de peşte şi se prăjesc.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Merluciu cu sos de rosii la cuptor

Merluciu cu sos de rosii la cuptor

Merluciu cu sos de rosii la cuptor din: merluciu, ulei, rosii, usturoi, patrunjel, piper. Ingrediente: 1 kg merluciu 50 ml ulei 500 g rosii 4-5 catei de usturoi 1 legatura patrunjel piper condiment din legume uscate   Mod de preparare: Speli peştele, îl porţionezi, îl ungi cu ulei şi îl presari cu condimente din legume […]

Merluciu pane cu usturoi

Merluciu pane cu usturoi din: trunchi de merluciu, lapte, piper, lamaie, malai, ulei, usturoi. Ingrediente: 2 bucăţi de trunchi de merluciu 500 ml lapte piper 1 lămâie mălai ulei de rapiţă usturoi   Mod de preparare: Peştele se curăţă, se spală şi se scufundă în lapte V2 oră. Se scoate, se piperează şi se stropeşte cu […]

 

Merluciu cu sos verde

Merluciu cu sos verde

Merluciu cu sos verde din: merluciu, lamaie, patrunjel, ceapa, sare, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 1 kg merluciu ulei zeamă de lămâie sare Pentru sos: 2 legături de pătrunjel 1 ceapă 2 căţei de usturoi sare piper ulei zeamă de lămâie   Mod de preparare: Curăţă şi taie peştele felii. Pune-le într-un castron, adaugă sare, piper, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.