Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci

Printeaza

Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci din: dovlecei, faina, mustar, supa de pui, cuperci, ceapa, praz, unt, seminte de susan, branza de capra, sare, smantana.

Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci

Ingrediente:

  • 2-3 dovlecei
  • 3 linguri făină
  • 4 linguriţe muştar
  • 250 ml supă de pui
  • 400 g ciuperci
  • 2 fire ceapă
  • 2 fire praz
  • 1 lingură unt
  • 4-5 linguri seminţe de susan
  • 150 g brânză de capră
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri smântână

Mod de preparare:

Amesteci intr-un bol 2 linguri de făină cu 2 linguri de smântână, muştarul şi 2 linguri de supă de pui. Topeşti untul şi căleşti ceapa, pra­zul şi ciupercile tăiate mărunt.

Torni compoziţia de smântână şi laşi să clocotească puţin, după care adaugi restul de supă şi de făină. Când s-a îngroşat sosul, iar prazul şi ceapa s-au înmuiat, dai deoparte şi laşi la răcorit.

Le pui in blender şi le pasezi până devin o cremă. Speli dovleceii, le îndepărtezi capetele şi-i tai pe lung, în feliuţe cât mai subţiri.

Mixezi brânza cu restul de smântână şi adaugi sare după gust. Ungi feliile de dovlecei cu crema de praz, rulezi şi îmbraci rulouri­le în cremă de brânză. La final, treci rulourile prin seminţe de susan.

Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci

Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.