Rulouri de curcan cu vinete

Printeaza

Rulouri de curcan cu vinete

Rulouri de curcan cu vinete din: piept de curcan, vinete, rosii, ulei, unt, patrunjel.

 

Ingrediente :

  • 1 piept de curcan
  • 2 vinete
  • 600 g roşii
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingură unt
  • 1/2 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le cureţi, le tai felii subţiri pe lungime, le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. în acest timp dezosezi pieptul de curcan, îl tai felii pe care le baţi ca pentru şniţel. Ştergi apoi feliile de vinete şi le prăjeşti în 4 linguri de ulei încins.

Presari peste fiecare felie de carne sare, piper şi busuioc, aşezi câte o felie prăjită de vânătă şi le rulezi pe rând.Le prinzi cu scobitori şi le prăjeşti în grăsimea rămasă de la vinete. Când sunt gata, le scoţi într-un vas şi le păstrezi calde până termini sosul.

Speli roşiile, le tai felii, le căleşti în uleiul rămas, adaugi untul, apoi sare, piper şi busuioc după gust şi laşi pe foc încă 10 minute. Aduci apoi rulourile la masă cu sosul alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.