Rulouri de curcan cu rosii si smantana

Printeaza

Rulouri de curcan cu rosii si smantana din: file de curcan, suc de lamaie, ceapa, unt, patrunjel, marar, rosii, piper, sos Worcester, smântână.

 

Ingrediente:Rulouri_de_curcan_cu_rosii_si_smantana

  • 850 g file de curcan (cca. 12 lieuri mici)
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 4 cepe
  • 1 lingurita unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 400 g roşii
  • piper
  • sos Worcester
  • 125 ml smântână

Mod de preparare:

Se spală peştele, se şterge şi se stropeşte cu suc de lămâie. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte în unt.

Se spală mărarul şi pătrunjelul, se curăţă şi se toacă. Se adaugă la ceapă şi se călesc.

Se opăresc roşiile, se trec prin jet de apă rece, apoi se decojesc. Se curăţă de co­toare şi seminţe şi se taie în opt.

Se încinge cuptorul la 180 °C.

Peştele se condimentează cu piper şi sos Worcester, după gust. Se aşază deasupra compo­ziţia de verdeaţă.

Se rulează fileurile începând din partea capului.

Se aşază rulourile într-o formă de sufleu unsă în pre­alabil şi se repartizează printre ele roşii.

Se toarnă smântâpă şi se coc la cuptor timp de cca 15 minute. Se servesc rulodrile presărate cu pătrunjel verde tocat.

Rulouri de curcan cu rosii si smantana

Rulouri_de_curcan_cu_rosii_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri de curcan cu spanac

Rulouri de curcan cu sos pesto

Rulouri de curcan cu sos pesto din: snitele de curcan, sos pesto, ulei de masline, supa de legume, frunzulite de busuioc. Ingrediente: 4 şniţele de curcan 150 g sos pesto (din borcan) 2 linguri de ulei de măsline 125 ml supă de legume câteva frunzuliţe de busuioc   Mod de preparare: Se bat bine şniţelele, până […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.