Rulouri de curcan cu ceapa si bacon

Printeaza

Rulouri de curcan cu ceapa si bacon din: frunze de varza alba, unt, pasta de tomate, rosii, bacon, iaurt, ou, cascaval, ceapa tocata, carne tocata de curcan, ou, pesmet, orez, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_curcan_cu_ceapa_si_bacon

  • 8 frunze de varza alba
  • 20 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 rosii
  • 8 felii de bacon
  • 200 ml iaurt alb
  • 1 ou
  • 80 g cascaval
  • 1 lingura ceapa tocata

pentru umplutura:

  • 2 cepe
  • 400 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 50 g orez
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli frunzele de varza si le fierbi in apa cu sare pana se inmoaie. Cu un ciocan de snitele, bati usor părţile mai tari de la frun­ze. Fierbi orezul în apă cu sare şi îl scurgi. Cureţi cea­pa, o tai mărunt şi o ames­teci cu carnea tocată, oul, pasta de tomate, untul, pesmetul, adaugi orezul, sare şi piper, după gust. Omogenizezi bine.

Impărţi amestecul pre­parat pe foile de var­ză, împătureşti şi le aşezi într-un vas termorezistent uns cu ulei. Speli roşiile, le tai felii şi le aşezi pe margi­nea vasului. Pui puţin unt pe fiecare rulou. Tai fe­liile de bacon cuburi şi le prăjeşti împreună cu lin­gura de ceapă.

Iaurtul îl amesteci cu oul şi-l torni pe lângă rulouri. Pui caşcaval ras peste ele şi introduci va­sul în cuptorul prcîncălzit pentru 50 de minute. Du­pă ce se coc, presari rulou­rile cu ceapa cu bacon.

Rulouri de curcan cu ceapa si bacon

Rulouri_de_curcan_cu_ceapa_si_bacon

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu carne tocata de curcan
  • carne tocata de curcan retete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.