Rulouri de curcan cu branza cheddar

Printeaza

Rulouri de curcan cu branza cheddar din: piept de curcan, bacon, bere blonda, ceapa, broccoli, smantana, lapte dulce, sofran, branza cheddar, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_curcan_cu_branza_cheddar

  • 8 snitele din piept de curcan
  • 8 felii de bacon
  • 400 ml bere blonda
  • 1 ceapa
  • 500g broccoli
  • 300ml smantana
  • 100ml lapte dulce
  • 1/4 lingurita sofran
  • 300gr branza cheddar
  • 2 oua
  • 100g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Snitele de curcan se condimenteaza si se pun intr-un bol in care ati turnat berea. Se acopera cu folie alimentara si se dau la rece pentru minim 30 de minute. Se scot snitelele din bere, se scurg si se aseaza pe un tocator. Se condimenteaza si pe fiecare snitel se pun cate o felie de bacon si branza cheddar.

Se ruleaza si se prind capetele sa nu iasa umplutura. Se trec prin ou batut, apoi prin pesmet amestecat cu sare si piper. Se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins si se prajesc la foc mediu pana devin aurii. Se scot pe un servet absorbant, Apoi se pastreaza la cald.

Broccoli se rupe in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Laptele se fierbe cu sofranul, se amesteca bine cu restul de branza rasa, se raceste, apoi se amesteca cu smantana. Se condimenteaza si se serveste alaturi de broccoli fiert si rulourile de curcan calde.

Rulouri de curcan cu branza cheddar

Rulouri_de_curcan_cu_branza_cheddar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.