Rulouri de carne (piept de pui) cu sunca

Printeaza

Rulouri de carne (piept de pui) cu sunca din: piept de pui, sunca, orez, salvie, ceapa, usturoi, parmezan, sare, piper, ulei, sos de rosii.

Ingerdiente:Rulouri de carne (piept de pui) cu sunca

  • două piepturi de pui
  • 400 g şuncă feliată
  • 300 g orez
  • un fir de salvie
  • o ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 200 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se încing două linguri de ulei într-o cratiţă, se pun ceapa, usturoiul şi se călesc până când devin aurii. Se aşază într-un castron şi se amestecă bine cu parmezanul ras.

Piepturile de pui se dezosează, se spală şi se taie în bucăţi mai subţiri. Se bat pe o parte cu ciocanul de şniţele, se condimentează şi se umplu cu amestecul de ceapă şi usturoi.

Se aşază în mijloc câte o frunză de salvie, se rulează, se pun deasupra felii de şuncă tăiate subţire şi se prind cu scobitori. Se aşază într-o tavă, se toarnă puţin ulei, un pahar de apă şi se introduc în cuptor.

Se ţin 30 de minute, se pun pe un platou şi se acoperă ca să stea calde. Orezul se spală, se fierbe în apă cu sare, piper şi puţin ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.