Rulouri de bacon – usor de preparat

Printeaza

Rulouri de bacon din: branza cu mucegai, bacon, ceapa, usturoi, ulei de masline, zahar tos , pasta de tomate, sos de soia, amidon, vin alb, sare, piper, pudra de cuisoare, salata, castraveti verzi.

Ingrediente:Rulouri de bacon

  • 300 g branza cu mucegai
  • 350 g bacon feliat
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Zahar tos
  • Pasta de tomate
  • Sos de soia
  • 1 lingurita de amidon
  • 50 ml vin alb
  • Sare
  • piper
  • pudra de cuisoare
  • Salata verde
  • castraveti verzi

 

Mod de preparare:

Se pune intr-un ibric o lingura de sos de soia, o lingurita de paste de tomate, o lingurita de zahar tos si vinul alb.

Se curate ceapa si usturoiul de foi si se toaca marunt.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul si se calesc pana cand devin aurii.

Se toarna peste amestecul din ibric, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se presara un varf de cutit de pudra de cuisoare, se fierbe amestecul timp de 10 minute la foc mediu, apoi se adauga amidonul dizolvat cu putina apa.

Se amesteca, se mai fierbe timp de cateva minute pana s-a ingrosat, se opreste focul si se acopera cu o farfurie.

Branza cu mucegai se taie in bucati mai mici si se inveleste cu feliile de bacon.

Se servesc cu sosul dulce-acrisor si salata verde.

In sos se mai pot adauga felii de castraveti verzi, scurse de suc.

Se serveste impreuna cu un pahar de Cabernet Sauvignon.

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat. Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe, feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza, maruntita 1 ceapa, feliata sare   Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati […]

Rulouri de bacon cu carnati

Rulouri de bacon cu carnati

Rulouri de bacon cu carnati din: bacon, carnati, castane, sos de visine, sos sriracha, sos teriyaki, apa si unt. Ingrediente: 1 pachet de bacon 1 pachet carnati 1 cutie castane de apa Ingrediente glazura: 1/4 ceasca de conserva de sos visine 2 linguri de Sriracha 2 linguri de sos teriyaki 1 lingura de apa 1 lingura […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place sa fac rulouri cu bacon. Sunt rapide si potrivite pentru un aperitiv gustos. Eu foloseam telemea, dar o sa incerc si variant voastra cu branza cu mucegai.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.