Rulouri de aluat cu umplutura de spanac

Printeaza

Rulouri de aluat cu umplutura de spanac din: spanac, usturoi, ceapa, ulei, branza, aluat Yufka, ulei.

Ingrediente:Rulouri de aluat cu umplutura de spanac

  • 750 g foi de spanac
  • 1 căţel de usturoi tăiat mărunt
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 225 g cubuleţe de brânză de oaie
  • 1 pachet de aluat Yufka, cca 400 g (foietaj)
  • ulei pentru copt

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă, se spală şi se lasă la scurs. Se căleşte într-o tigaie împreună cu usturoiul şi cu ceapa în 2 linguri de ulei de măsline, apoi se scurge din nou bine. Se amestecă cu cubuleţele de brânză.

Din aluatul Yufka se formează câte două triunghiuri care se aşează unul peste celălalt. Se acoperă cu o lingură de umplutură.

Vârfurile foilor se ung cu puţină apă şi se îndoaie la mijloc.

Aluatul se rulează, iar marginile se apasă pentru a se lipi. Se taie rulouri, care se prăjesc în tigaie în ulei încins.

 

Rulouri de aluat cu umplutura de spanac

Rulouri de aluat cu umplutura de spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.