Rulouri cu vinete, rosii si maghiran

Printeaza

Rulouri cu vinete, rosii si maghiran din: vinete, rosii, ardei graşi roşii, sos de rosii, usturoi, maghiran, sare, ulei.

Rulorui_cu_vinete_rosii_si_maghiran

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 roşii
  • 3 ardei graşi roşii
  • 1 cutie sos de rosii
  • căţei de usturoi
  • maghiran
  • sare, ulei

Mod de preparare:

Spală vinetele, taie-le în felii potrivit de groase, pe lungime. Dă-le pe fiecare parte cu sare şiţine-le să se scurgă vreo 15 minute.

Rumeneşte-le în uleiul încins, aromatizat cu maghiran şi felii finede usturoi. Scoate feliile de vânătă într-o farfurie tapetată cu hârtie absorbantă. Separat, taie fâşii ardeii graşi.

Pe fiecare felie de vânătă pune un strat subţire de sos de rosii, apoi câteva fâşii de ardei, rulează uşor, pune deasupra fiecărui rulou 1/2 felie de roşie şi prinde cu scobitori.

Serveşte aceste rulouri de vânătă cu sos de rosii.

Rulouri cu vinete, rosii si maghiran

Rulorui_cu_vinete_rosii_si_maghiran

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.