Rulouri cu ton

Printeaza

Rulouri cu ton din: morcovi, patrunjel, sos, smantana, ton, aluat, mirodenii.
Ingrediente :Rulouri cu ton

  • 250 g morcovi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 6 linguri sos iute (de chili)
  • 200 g smantana
  • 2 conserve de ton in ulei (scurs: 300 g)
  • 8 bucati aluat de pizza (coapte)
  • 1 lingura mirodenii (amestecate)

 

Mod de preparare:

Se spala morcovii, se curata si se dau pe razatoarea mare. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt si se amesteca cu smantana si sosul iute.

Tonul se scurge si se rupe bucatele cu o furculita.Se pun cele 8 bucati de aluat copt pe planseta si se ung, una cate una, cu amestecul de smantana.

Se presara apoi mirodeniile, morcovii rasi si bucatelele de ton, lasandu-se marginile libere.

Se indoaie putin marginile laterale ale aluatului si se ruleaza, cat mai strans, de jos in sus.

Se servesc asa, pur si simplu, sau se infasoara in servetele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.