Rulouri cu sunca de curcan

Printeaza

Rulouri cu sunca de curcan din: sunca de curcan, orez, porumb, mazare, ananas, morcov, gogosari, lamaie, miere, maioneza dietetica, iaurt natural, rondele de masline, sare, piper, curry si boia de ardei iute.

Ingrediente:Rulouri_cu_sunca_de_curcan

  • 12 felii sunca de curcan
  • 250 g orez
  • cate 200 g porumb, mazare si cubulete de ananas din conserva
  • 1 morcov mare
  • 2 gogosari
  • 1 lamaie
  • 2 linguri miere
  • 4 linguri maioneza dietetica
  • 150 g iaurt natural, degresat
  • cateva rondele de masline negre si masline verzi
  • sare
  • piper negru macinat
  • curry
  • optional, boia de ardei iute

 

 

Mod de preparare:

Speli orezul, il fierbi in 800 ml apa usor sarata, il scurgi si il lasi sa se raceasca.

Cureti si speli legumele proaspete, iar pe cele din conserva le scurgi.

Tai în cubuleţe morcovul fiert, iar gogoşarii în feliuţe înguste.

Amesteci iaurtul cu mierea, coaja de lămâie rasă, zeama compotului de ananas şi condimentezi dressingul după gust.

Torni dressingul peste restul ingredientelor şi le păstrezi la rece pentru 1 oră.

Adaugi apoi maioneza şi umpli feliile de şuncă, după care le rulezi.

Prinzi rulourile cu scobi­tori şi decorezi cu măsline verzi sau negre.

 

Rulouri cu sunca de curcan

Rulouri_cu_sunca_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

 

retete

Rulouri de urdă și spanac

Rulouri de urdă și spanac din: urda, spanac, oua, branza rasa, usturoi, sare, aluat de foitaj. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a savura o gustare sau un aperitiv. Urdă adaugă o textură cremoasă, în timp ce spanacul aduce o notă de prospețime și bogăție nutrițională. Ingrediente: 250 g urdă 200 g […]

retete

Rulouri cu somon afumat si spanac

Rulouri cu somon afumat si spanac din: foi de placinta, spanac, somon afumat, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 pachet foi de plăcintă 500 g spanac 300 g somon afumat 2 cepe 2-3 căței de usturoi 200 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Cureți spanacul și îl speli în mai multe ape. […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.