Rulouri cu spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri din: piept de pui, vin alb, spanac, sare, piper, susan, pesmet.

Ingrediente:Rulouri cu spanac

  • 8 buc file de piept de pui
  • 100 ml vin alb
  • 500 g spanac
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri susan
  • 2-3 linguri pesmet

Mod de preparare:

Iei bucatile de piept de pui, le aşezi pe masa de lucru, le piperezi, le sărezi şi pui în mij­locul fiecăruia câte 1 linguriţă de spanac, gata fiert şi tocat fin (poţi folosi şi spanac con­gelat,câte un rotocol). Rulezi fileurile şi le prinzi cu câte o scobitoare.

Separat, amesteci seminţele de susan cu pes­metul. Iei pe rând rulourile şi le dai prin oul bătut, după care le treci prin amestecul de susan şi pesmet. Intr-o tigaie încălzeşti bine 4-5 linguri de ulei, pui şi vinul alb şi laşi să se evapore.

Adaugi rulourile de pui în uleiul încins şi laşi să se prăjească bine, circa 10 minute pe fiecare parte. Când sunt gata, scoţi scobitorile şi serveşti alături de salată, car­tofi pai, la aburi sau cu piure de cartofi.

Rulouri cu spanac

Rulouri cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.