Rulouri cu somon, kaizer si brânză

Printeaza

Rulouri cu somon, kaizer si brânză din: kaizer, somon afumat, vin, rosii, marar, ulei, sare.

Ingrediente:Rulouri_cu_somon_kaizer_si_brânza

  • 200 g kaizer
  • 100 g somon afumat
  • 400 g gorgonzola
  • 100 ml vin alb
  • 4 rosii
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă brânza şi combin-o cu somonul tăiat în fâşii subţiri şi cu mărarul fin tocat. Formează patru rulouri şi înfăşoară-le în kaizer (prosciutto e mai bun).Pune ulei la încins şi perpeleşte iute rulourile. Aşază-le într-o tavă de copt, toarnă vinul şi pune roşiile printre ele.

Stropeşte cu ulei şi dă la cuptor 15 minute. Sunt bune calde, dar se pot servi şi reci.

Rulouri cu somon, kaizer si brânză

Rulouri_cu_somon_kaizer_si_brânza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.