Rulouri cu pipote şi şuncă presată

Printeaza

Rulouri cu pipote şi şuncă presată: pipote de pui, sunca presata de pui, cas, ceapa, unt, gogosar, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Rulouri cu pipote şi şuncă presată

  • 200 g pipote de pui
  • 8-9 felii de şuncă presată de pui
  • 250 g caş sau brânză nesărată
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 1 gogoşar murat
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli pipotele şi le pui la fiert, apoi le scurgi şi le toci mărunt.

Razi brânza sau, dacă este moale, o fărâmiţezi cu furculiţa. Speli pătrunjelul şi îl tai mărunt, apoi procedezi la fel şi cu ceapa.

Freci brânza cu untul moale, la temperatura camerei până obţii o pastă omogenă.

Incorporezi, pe rând, în pasta cu brânză pipotele, pătrunjelul, ceapa şi sarea, după gust.

Repartizezi apoi pasta pe feliile de şuncă presată, apoi le rulezi.

Poţi prinde rulourile cu scobitori pentru a nu se desface.

Aşezi rulourile pe un platou şi le decorezi cu felii de gogoşar murat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pui cu sparanghel in sos de vin alb

Rulouri din carne de porc umplute cu pipote

Rulouri din carne de porc umplute cu pipote Ingrediente: carne macră de porc pipote 1 ceapă piper condimente ou făină pesmet ulei sau untură   Mod de preparare: Tai carnea ca pentru şniţel, o baţi cu ciocanul de şniţele, o sărezi, o piperezi şi o laşi la rece. Intre timp, pui la fiert ceapa şi […]

 

Drob cu ficat de pasare

Drob din pipote

Drob din pipote din: pipote de pui, ficat de pasare, orez, oua, sare, piper, marar, patrunjel, ceapa, ulei. Ingrediente: 1 kg pipote de pui 500 g ficat de pasăre 2 ceşcuţe orez 4-5 ouă 10 ouă fierte sare piper mărar pătrunjel 4-5 cepe câteva fire de ceapă verde 3 linguri ulei     Mod de preparare: […]

Ciulama de manatarci cu garnitura de mamaliguta

Tocana cu pipote

Tocana cu pipote din: pipote, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 700 g pipote 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat pătrunjel verde 2 linguri ulei   Mod de preparare: Se pun la foc măruntaiele curăţate, spălate şi porţionate, într-un […]

 

Supa de pipote cu legume 

Supa de pipote cu legume 

Supa de pipote cu legume din: pipote de pui, ceapa, morcovi, ulei, mazare, ciuperci, unt, faina, ou. Ingrediente: 400 g pipote de pui 1 ceapă 2 morcovi 4 linguri ulei 100 g mazăre pătrunjel verde 100 g ciuperci Pentru găluşte: 50 g unt 100 g făină 1 linguriţă pătrunjel tocat 1 ou   Mod de preparare: Căleşte […]

 

Pui cu pipote si ciuperci

Pui cu pipote si ciuperci

Pui cu pipote si ciuperci din: pui, unt, faina, pipote, ciuperci, vin, smantana, piper, sare. Ingrediente: 1 pui de mărime medie 3-4 linguri unt (untură, sau ulei) 3 linguri făină cam 250 g pipote cam 200 g ciuperci proaspete 1/2 cană vin alb 1 cană smântână proaspătă piper pisat sare   Mod de preparare: Puiul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.