Rulouri cu morcovi

Printeaza

Rulouri cu morcovi din: morcovi, jambon, branza, patrunjel, oua, pesmet, ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_morcovi

  • 8 morcovi subţiri sare
  • 8 felii de jambon
  • 8 felii subţiri de brânză tânără Manchego
  • 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă, se spală şi se cojesc, apoi se înăbuşe în apă cu sare circa 5-8 minute, astfel încât să rămână al dente.

Se scot şi se pun la scurs.

Peste feliile de şuncă se aşează feliile de brânză, apoi cate un morcov şi se presară pătrunjel.

Se formează rulouri strânse bine şi se taie în bucăţi potrivite pentru o îmbucătură.

Rulourile se dauîntâi prin ouăle bătute în prea-labil, apoi prin pesmet.

Se încinge uleiul şi se prăjesc rulourile pe rând, până când devin aurii, iar brânza se topeşte.

Se scot din ulei, se pun la scurs şi se servesc calde, înfipte în scobitori.

 

Rulouri cu morcovi

Rulouri_cu_morcovi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Rulouri de hering cu legume

Rulouri de hering cu legume

Rulouri de hering cu legume din: file de hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, dafin, lamaie, rosii, capere, patrunjel, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 kilogram fileuri de hering 2 morcovi 1 rădăcină de ţelină 2 cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper […]

Rulouri cu dovlecei si alune

Rulouri cu dovlecei si alune

Rulouri cu dovlecei si alune din: icre, paine, ulei, lamaie, alune, ceapa, dovlecei, sare, piper. Ingrediente: 1 lingură cu icre 0 felie de pâine înmuiată în lapte 500 g ulei zeama de la 1 lămâie 1 ceapă mică 100 g alune de pământ 2 dovlecei piper sare ulei de măsline frunze de rucola pentru decor […]

Rulouri de vinete la cuptor

Rulouri de vinete la cuptor

Rulouri de vinete la cuptor din: vanata, dovlecel, rosii uscate, crema de branza, galbenusuri, usturoi, otet din orez, ulei cu aroma de rozmarin, sare, piper si masline. Ingrediente: 1 vânătă mai mare 1 dovlecel 2 roşii uscate conservate în ulei 500 g cremă de brânză 2 gălbenuşuri 1 căţel de usturoi 1 lingura oţet din […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.