Rulouri cu migdale

Printeaza

Rulouri cu migdale din: faina, zahar, migdale, zahar vanilat, coaja de lamaie, praf de copt, sare, oua, unt.

Ingrediente:

  • 300 g fainaRulouri_cu_migdale
  • 300 g zahar
  • 200 g migdale
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 2 oua
  • 2 linguri unt moale

Mod de preparare:

Prima data pui migdalele la prajit in cuptorul preinacalzit, pentru 5 minute. Prajite, le scoti din cuptor si le lasi la racit.

Daca doresti, poti taia cateva migdale in jumatate. Separat, amesteci intr-un bol faina cu zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie, sarea si vanilia.

Adaugi apoi cele doua linguri de unt moale si framanti. Adaugi migdalele peste aluat si framanti bine ca sa se incorporeze toate migdalele cu aluatul.

Imparti aluatul rezultat in doua bucati egale. Fiecarei parti ii dai forma de rulou, cu o lungime de aproximativ 30 cm si latime de aproximativ 4 cm.

Le pui in tava, iar tava o dai la cuptor, pana ce prind o culoare frumoasa, aurie. Tai rulourile felii, cat timp sunt calde si servesti imediat.

Rulouri cu migdale

Rulouri_cu_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.