Rulouri cu mere dulci

Printeaza

Rulouri cu mere

Mod de preparare:

Se face un aluat din 180 g făină, 2-3 linguri de smântână şi puţină sare.

După aceea, se face al doilea aluat din 180 g făinăşi 120 g margarină.

Se face primul aluat, se întinde un strat subţire din el şi se aşează al doilea aluat peste el. Se ruleazăşi se dă la rece timp de o jumătate de oră să se odihnească, apoi se taie în patru părţi egale care se întind şi se umplu cu mere sau brânză de vaci.

Se coace la foc iute, apoi, la final, se pudrează cu zahăr.

Rulouri cu mere dulci

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.