Rulouri cu kiwi

Printeaza

O reteta de rulorui de kiwi din: unt, zahar pudra, oua, faina, kiwi, frisca, gelatina, branza de vaci, lamaie, zahar vanilinat, sare si sos de ciocolata.

Ingrediente:Rulouri cu kiwi

  • 100 g unt
  • 210 g zahăr pudră
  • două ouă
  • 100 g făină
  • 4 kiwi
  • 300 ml frişcă
  • 5 g gelatină
  • 200 g brânză de vaci
  • o lămâie
  • două pliculeţe zahăr vanilinat
  • un vârf de linguriţă de sare
  • sos de ciocolată

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun 110 g zahăr pudră, zahărul vanilinat, sarea şi untul. Se mixează până devine ca o cremă, se adaugă ouăle, se presară făina şi se mixează până se încorporează toate ingredien­tele.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se presară făină şi se pune din loc în loc puţin aluat. Se introduc în cuptorul încins şi se lasă 8-10 minute, având grijă să nu se închidă prea tare la culoare căci nu se mai pot rula.

Se scot cu o spatulă, se înfăşoară pe un creion îmbrăcat cu hârtie şi se lasă să se răcească. Din brânza de vaci, frişca mixată, zahărul pudră şi coaja de lămâie se face o cremă fină. Se adaugă gelatina dizolvată la bain- marie, kiwi tăiat cubuleţe şi se amestecă.

Se umplu rulourile cu cremă, se introduc la rece sau se servesc imediat cu sos de ciocolată. Cand se pun bucatile de aluat in tava, se lasa distanta intre ele caci se maresc la copt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.