Rulouri cu crema de nuca si cacao

Printeaza

Rulouri cu crema de nuca si cacao din: foaie de placinta, miez de nuca, albusuri, zahar, cacao.

Ingrediente:Rulouri_cu_crema_de_nuca_si_cacao

pentru blat:

  • 1 foaie placinta

pentru umplutura:

  • 40 g miez de nuca
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Dezgheţi foaia de plăcintă. Mărunţeşti nuca şi păstrezi câteva bucăţi mari pentru ornat. Baţi albuşurile spumă cu zahărul.

Peste ele pui nucile mărunţite şi cacaua. Amesteci bine şi laşi compoziţia deoparte. Incingi cuptorul.

Intinzi foaia de plăcintă într-o tavă, în care ai aşezat hârtie de copt. Pui umplutura, nivelezi şi rulezi foaia.

Laşi la copt până capătă o culoare aurie. Poţi servi prăjitura, după gust, cu ceai sau cafea.

Rulouri cu crema de nuca si cacao

Rulouri_cu_crema_de_nuca_si_cacao

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.