Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]
Rulouri cu ciuperci si carne
PrinteazaRulouri cu ciuperci si carne din: ciuperci, ulei, sare, piper, coaste de porc, carnati, pesto, galbenus.
- 8 ciuperci champignon
- 15 ml ulei de măsline
- sare şi piper negru măcinat
- 6-8 coaste de porc prăjite, cu carnea scoasă de pe oase
- 2 cârnaţi de porc prăjiţi, tăiaţi în bucăţi
- 2 pachete de aluat foietaj (400 g), dezgheţat
- 100 ml pesto de busuioc
- 1 gălbenuş de ou bătut
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Aranjează ciupercile într-o tavă, stropeşte-le cu ulei de măsline şi asezonează-le cu sare şi piper.
Coace-le 10 minute, sau până când sunt gata, apoi lasă-le deoparte.
Dă carnea prin maşina de tocat sau mixeaz-o într-un procesor de alimente, până devine fină.
Intinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi taie fiecare bucată în fîşii de 8 cm.
Pune în mijlocul fiecărei fâşii cîte o lingură de carne şi ciuperci. Unge marginile aluatului cu ou bătut, rulează şi presează marginile pentru a le sigila.
Unge rulourile cu ou, aranjează-le într-o tavă şi coace-le 20 de minute, sau până când aluatul devine auriu şi s-a copt.
Rulouri cu ciuperci si carne
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]
Pofta buna!