Rulouri cu carne în sos

Printeaza

Rulouri cu carne în sos din: chifla, usturoi, ceapa, unt, carne tocata mixta, ou, sare, piper, boia dulce, slaninuta, ulei, bulion, bere neagra, supa de vita.

 

Ingrediente:Rulouri_cu_carne_în_sos

  • 1 chifla (veche de-o zi)
  • 1 catel de usturoi
  • 4 cepe frantuzesti
  • 3 linguri unt
  • 500 g carne tocata mixta
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 12 felii slaninuta
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bulion
  • 250 ml bere neagra
  • 100 ml supa de vita

 

Mod de preparare:

Se înmoaie chifla. Se curăţă şi se toacă ustu­roiul şi 1 ceapă franţuzească; se călesc într-o lingură de unt.

Se stoarce chifla şi se frământă împreună cu oul, carnea şi amestecul de ustu­roi. Se sărează şi se piperează.

Se modelează din acest amestec 12 rulouri; fiecare se înfăşoară în câte o felie de bacon.

Se încinge uleiul şi se prăjesc rulourile cca 10 min. Se scot şi se păstrează la cald. Se curăţă restul de 3 cepe şi se taie în opt.

Se prăjesc în 2 linguri de unt şi se adaugă bulionul; se lasă să fiarbă până ce sosul îşi reduce volumul la jumătate.

Se toar­nă supa şi se potriveşte de sare şi piper, după gust. Se lasă să mai fiarbă la foc moale cca 10 min. Se presară pătrunjel.

Rulouri cu carne în sos

Rulouri_cu_carne_în_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.