Rulouri cu cârnaţi şi chutney

Printeaza

Rulouri cu cârnaţi şi chutney din: carnaciori, ulei, chutney, aluat, ou si seminte de mac.

Ingrediente:Rulouri_cu_carnati_si_chutney

  • 12 carnaciori sau cremvursti
  • 2 lingurite ulei
  • 12 linguri chutney
  • 400 g aluat fraged, gata preparat, taiat in 12 patrate egale ca marime
  • 1 ou, batut
  • 2 lingurite seminte de mac

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 7/210 ° C. Prajeste carnaciorii in ulei, la foc mediu, 5 min, pana se rumenesc.

Scoate-i si lasa-i deoparte. Intinde cate o lingura de chutney pe fiecare patrat de aluat fraged.

Pune cate un carnacior pe fiecare foaie de aluat, in diagonala, apoi infasoara-i, apasand usor, ca sa stea infasurati.

Unge cu ou deasupra. Pune-i pe o tava de copt unsa, mai unge-i o data cu ou, presara semintele de mac si coace 10 minute, pana se rumenesc.

Rulouri cu cârnaţi şi chutney

Rulouri_cu_carnati_si_chutney

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.