Rulouri crocante cu umplutură picantă

Printeaza

 

Intr-o tavă unsă cu puţin ulei întinzi 300 g de foi de plăcintă şi le tai în formă de triunghi (ca o felie de tort). Pentru compoziţia care va veni peste ele, faci aşa: cureţi o ceapă şi o dai pe răzătoarea mică.

O legătură de pătrunjel (spălată şi curăţată) o tai mărunt. Intr-o tigaie pui la prăjit 250 g de carne de vită în 6 linguri de ulei încins. Amesteci apoi ceapa împreună cu carnea tocată şi mai prăjeşti timp de 6 minute, amestecând continuu.

Adaugi pătrunjelul tocat, apoi condimentezi cu sare, piper, boia de ardei şi chimen. Pe fiecare triunghi de aluat vei pune 1-2 linguri de umplutură şi rulezi aluatul. Partea de deasupra, care trebuie să se lipească, o ungi cu apă rece sau cu albuş de ou şi o fixezi bine.

Rulourile le prăjeşti în ulei încins până se auresc. Le laşi apoi la scurs pe o foaie de pergament şi le serveşti alături de salată de sezon.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.