Rulouri cu crevete şi legume

Printeaza

O reteta de rulouri cu crevete si legume din: foi de placinta, creveti decorticati, dovlecel, rosii cherry, morcov, porumb baby, ciuperci, cimbru, ulei de floarea soarelui, sare, piper si sos de rosii picant

Ingrediente:Rulouri cu crevete şi legume

  • un pachet foi de plăcintă
  • 300 g crevete decorticaţi
  • un dovlecel
  • 250 g roşii cherry
  • un morcov
  • 200 g porumb baby
  • 200 g ciuperci
  • cimbru
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se încing două linguri cu ulei într-o cratiţă, se pune morco­vul ras şi se căleşte. Se decongelează foile de plăcintă, se unge fiecare cu ulei şi se suprapun câte şase.

Se taie dreptunghiuri, se pre­sară morcovul, se aşază câte un crevete, se condimentează şi se împachetează. Se prăjesc în ulei încins, se scot într-un castron şi se păstrează la cald.

Dovlecelul se spală, se taie rondele, apoi jumătăţi. Ciuper­cile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie bucăţi. Porumbul baby se fierbe în apă cu sare şi se taie bucăţi mai mici.

 

Se încinge ulei într-o cratiţă, se prăjesc legumele, se adaugă roşiile cherry, se condi­mentează, se amestecă cu cim­bru tocat şi se mai prăjesc cinci minute. Pacheţelele cu crevete se servesc alături de legumele calde, cu sos de roşii picant.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.