Rulouri cu carne tocată

Printeaza

O reteta de rulouri cu carne tocata din: carne tocata, ceapa rosie, foi de lasagna, ulei de masline, rosii, sare, piper, masline, unt, cimbru si rozmarin.

Ingrediente:

  • 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
  • 2 cepe roşii mijlocii
  • 12-14 foi lasagna
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 3 roşii
  • sare
  • piper
  • 100 g măsline
  • 50 g unt
  • cimbru
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.

Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.

Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul béchamel şi cel de roşii şi se toarnă peste rulouri

Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin

Rulouri cu carne tocată

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata rulourile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.