Rulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura

Printeaza

Rulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura din: zmeura, zahar vanilat, ricotta, ciocolata, fistic, fructe glasate, cannoli, zahar pudra.

Ingrediente: Rulouri_cannoli_umplute_cu_ricotta_si_sirop_de_zmeura

  • 2 caserole mari de zmeura
  • 6 linguri de zahar vanilat
  • 200 g branza ricotta
  • 100 g ciocolata, maruntita
  • 50 g fistic, tocat
  • 50 g fructe glasate, tocate
  • 12 tuburi de cannoli
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Adaugati zmeura intr-o cratita mica impreuna cu 3 linguri de zahar, aduceti la fierbere, lasati sa clocoteasca timp de 1 minut si apoi sa se raceasca. Intre timp, puneti ricotta si restul de 3 linguri de zahar intr-un robot de bucatarie si mixati 1 minut, pana cand obtineti o crema fina, cu aspect lucios.

Transferati crema intr-un castron cu ajutorul unei linguri, apoi adaugati ciocolata, fisticul si fructele glasate. Puneti amestecul intr-un pos si umpleti rulourile.

Asezati cate 3 rulouri pe fiecare farfurie, stropiti cu siropul de zmeura si pudrati cu zahar.

Rulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura

Rulouri_cannoli_umplute_cu_ricotta_si_sirop_de_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.