Rulouri aromate

Printeaza

O reteta de rulouri aromate din: muschi de vitel, carnati proaspeti, piept de porc, supa concetratata de legume, emmentaler, faina, ulei de masline extravirgin si frunze de salvie.

Ingrediente:Rulouri aromate

  • 4 felii muşchi de viţel (500 g)
  • 200 g cârnaţi proaspeţi
  • 4 felii piept de porc (prosciutto)
  • 250 ml supă concentrată de legume
  • 4 felii Emmentaler
  • 2 linguri faină albă
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • 5-6 frunzuliţe de salvie

 

Mod de preparare:

Bate feliile de carne cu ciocanul de şniţele şi aşază-le pe planşetă. Pune pe fiecare câte 1-2 felii subţiri de piept de porc (sau prosciutto), 1 frunzuliţă de salvie, o bucată de umplutură de cârnat sau carne tocată condimentată şi o felie de Emmentaler.

Rulează carnea în aşa fel încât să acopere complet um­plutura. Fixează rulourile cu 1-2 scobitori, sărează-le, după gust, şi tăvăleşte-le prin faină. Pune rulourile într-un vas special pentru cuptorul cu microunde în care ai încins în prealabil uleiul şi prăjeşte-le pe toate părţile circa 4-5 minute. Când au căpătat o culoare aurie, scoate-le şi ţine-le la cald.

Pune supa să fiarbă şi, când clocoteşte, toarn-o în vasul în care ai prăjit rulourile şi fierbe-o circa 10 minute, până când obţii un sos dens. Taie rulourile felii, aranjează-le pe farfurii şi toarnă sos peste ele. Serveşte-le cu o salată asortată alături.

Rulouri aromate

Rulouri aromate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.