Rulou din carne de vitel cu branza

Printeaza

Rulou din carne de vitel cu branza din: carne de vitel, telemea, unt, vin, patrunjel, sare, cimbru, piper.

 

Ingrediente: Rulou din carne de vitel cu branza

  • 1 şi 1/2 kg carne de viţel
  • 300 g telemea
  • 100 g unt
  • 1 ceaşcă de vin
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • cim­bru
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci carnea cu cuţitul, astfel încât să-ţi iasă o foaie pe care o sărezi şi o piperezi. Tai telemeaua bucăţi mai mari, le aşezi în mijlocul foii pe lungime, presari pătrunjelul tocat şi rulezi.

Prinzi rulada cu aţă de bumbac curată şi prăjeşti carnea în ulei încins. Adaugi vinul, apă cât să acopere camea, presari cimbru şi piper şi laşi totul să fiarbă acoperit aproximativ 1 oră şi jumătate.

Nu uita să stropeşti din când în când friptura cu sosul din tavă şi astfel nu-ţi va ieşi înecăcioasă. După ce a fiert rulada, o laşi puţin să se răcească, apoi scoţi aţa şi o tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.