Rulou de sunca umplut cu ciuperci

Printeaza

Cureţi 100 g ciuperci, le speli bine şi le scurgi. Le tai bucăţi pe care le căleşti în 2 linguriţe de ulei, adăugând câte puţină apă până se înmoaie.

Laşi la răcit şi adaugi câteva frunze de salată tocate.

Compoziţia obţinută o întinzi peste 2-3 felii de şuncă slabă presată, le rulezi şi le aşezi pe un platou, pe câte o frunză de salată verde.

Rulou de sunca umplut cu ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am facut rulada cu sunca si pleurotus. Nu am mai mancat de mult ciuperci pleurotus si reteta asta a picat la fix. Banuiesc ca se pot folosi si champignon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.