Rulou de curcan cu spanac si mozzarella

Printeaza

Rulou de curcan cu spanac si mozzarella din: piept de curcan, spanac, mozzarella, usturoi, oua, unt, supa de legume, sare si piper.

Ingrediente:Rulou_de_curcan_cu_spanac_si_mozzarella

  • 600 g piept de curcan
  • 350 g spanac proaspat
  • 6 feliute de mozzarella
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 200 ml supa strecurata de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, îl toci şi apoi îl căleşti 5 minute într-o tigaie cu unt. Adaugi sare, piper şi usturoi pisat. Laşi umplu­tura să se răcească bine şi apoi adaugi ouăle bătute spumă. Filetezi pieptul de curcan cât mai sub­ţire, îl netezeşti şi îl asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi îl laşi să se frăge­zească 20 de minute în frigider.

Scoţi de la rece fileurile de curcan şi le pui pe o suprafaţă plană. Torni umplu­tura de spanac, aşezi deasupra feliile de mozzarella şi rulezi pieptul cât mai strâns, prinzi cu scobitori sau îl legi cu sfoară şi apoi îl aşezi într-o tavă încăpă­toare, împreună cu supa strecurată de legume.

Ungi rulada cu unt, acoperi cu folie de aluminiu înţepată în câteva locuri şi coci circa 45 de minute. Ai grijă ca fo­lia să nu atingă preparatul, apoi o înde­părtezi şi mai laşi 15 minute. Tai rulada după ce se răceşte bine, aşezi feliile pe o farfurie şi decorezi după dorinţă.

Rulou de curcan cu spanac si mozzarella

Rulou_de_curcan_cu_spanac_si_mozzarella

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mai gustat pana acum rulada de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.