Rulou cu fenicul şi carne

Printeaza

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne

Ingrediente:

  • un pachet aluat de foitaj
  • 500 g carne de porc
  • un piept de pui
  • o bucată fenicul
  • 100 g mazăre
  • un morcov
  • 25 g stafide
  • 50 g măsline feliate
  • 3 ouă
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei
  • suc de lămâie
  • muştar
  • smântână
  • roşii cherry
  • seminţe de susan

Preparare:

Carnea de porc şi cea de pui se spală şi se dă prin maşina de tocat împreună cu fenicului.

Se adaugă mazărea fiartă, măslinele şi stafidele. Se pun două ouă, morcovul fiert tăiat în cubuleţe, sarea, piperul şi se amestecă.

Foitajul se întinde cu un sucitor până când devine o foaie subţire, se taie dreptunghiuri şi se aşază compoziţie. Se rulează, se trec prin ou bătut şi apoi prin

Se prăjesc în ulei încins, având grijă să nu se ardă pesmetul, căci devine amar. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant ca să elimine uleiul în exces.

Separat se amestecă într-un castron o lingură de suc de lămâie, o lingură de muştar, o lingură de smântână, o lingură de ulei, sare şi piper, se amestecă şi se serveşte alături de rulourile calde.

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine ruloul cu fenicul. Ia sa gatesc si eu asa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.