Rulou a la Sighisoara

Printeaza

O reteta de rulou cu piept de pui, muschi de vita, muschi de porc, ciuperci, gogosari murati, sare, pier servita cu cartofi taranesti.Rulou a la Sighisoara

Ingrediente:

  • 100 g piept de pui
  • 100 g muschi de vita si porc
  • 50 g ciuperci
  • 30 g gogosari murati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui si muschiul de vita se feliaza si se bat. Se suprapun pe jumatate si se aseaza deasupra ciupercile, sarea, piperul si gogosarii. Se ruleaza si se aseaza in tava.

Se stropesc cu ulei si se dau la cuptro 30 de minute, la 180 grade C. Sosul rezultat de la rulouri se pune intr-o craticioara cu cateva felii de morcovi, telina si o ceapa taiata in 4.

Se pun la fiert dupa care se paseaza. Se pun la fiert, dupa care se paseaza. Se adauga putina boia dulce, o foaie de dafin, piper, sare si se dau in clocot. Se adauga vin rosu sec. Se serveste cu cartofi taranesti.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.