Rulori de peşte cu avocado

Printeaza

Rulori de peşte cu avocado

Ingrediente:Rulori de peşte cu avocado

  • 6 fileuri de pangasius mai subţiri
  • 1 borcan de champignons tăiate
  • 2 roşii
  • 1 linguriţă boabe de ienupăr
  • 6 champignons proaspete
  • 4 avocado
  • 2 lămâi verzi (lime)
  • 10 fire de arpagic verde
  • 3 ramuri de hasmaţuchi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare, piper

Preparare:

Cufundă roşiile în apă clocotită şi scoate-le pieliţa. Scoate-le seminţele şi apoi taie-le cubuleţe. Scurge zea­ma de la ciuperci. Pune ciupercile si roşiile si căleşte-le câteva minute în ulei de măsline, amestecând. Adaugă boabele de ienupăr la sfârşit. Pune fileurile pe o plan­şetă. Sărează si piperează.

Acoperă-le cu un strat de ciu­perci cu roşii. Rulează fileurile şi leagă-le cu o sforicică. Stropeste-le cu puţin ulei de măsline şi fierbe-le 10 minute. Curăţă avocado, scoate-le seminţele şi taie-le în fâşii subţiri. Pune-le pe o farfurie şi stropeste-le cu zeamă de lime. Sărează şi piperează.

Curăţă ciupercile proaspete şi taie-le felii. Taie arpagicul, curăţă hasmaţuchi. Pune rulourile de peşte în farfurii, asază feliile de avocado şi ciuperci, presară arpagic şi hamaţuchi şi serveşte prepa­ratul.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pare interesanta combinatia de peste cu avocado. Trebuie s-o incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.