Rulade de viţel umplute cu carne tocată

Printeaza

O reteta delicioasa de rulade de vitel umplute cu carne tocata din: maghiran, zarzavat, ceapa verde, usturoi, carnati, verdeata, sare, piper, muschi de vitel, ulei, supa de vita, vin alb, smanata si coaja de lamaie.

Ingrediente:Rulade de vitel umplute cu carne tocata

  • 1/2 legatura maghiran
  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g carnati proaspeti
  • 1 pachet verdeata congelata
  • sare
  • piper
  • 4 felii muschi de vitel (de 120 g fiecare)
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml supa de vita
  • 100 ml vin alb
  • 50 g smantana
  • 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa

 

Mod de preparare:

Se toacă maghiranul şi zarzavatul de supă. Se taie rondele ceapa verde şi se adaugă usturoi pisat. Se scoate carnea din cârnaţi şi se adaugă verdeaţa congelată, sare, piper şi 2 linguri de maghiran.

Se spală feliile de carne de viţel, se şterg şi se bat; se repartizează pe ele umplutura de carne tocată şi se rulează. Se fixează bine apoi. Se prăjesc ruladele şi se adaugă zarzavatul de supă; se călesc puţin împreună. Apoi se stinge cu supă şi se adaugă restul de maghiran şi vin; se lasă să se înăbuşe cca 35 min.

Se scot ruladele; se strecoară sosul, se adaugă smântână şi se lasă să dea în clocot; se adaugă coajă de lămâie. Se reaşază ruladele în sos şi, eventual, se ornează.

Rulade de viţel umplute cu carne tocată

Rulade de vitel umplute cu carne tocata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.