Rulade de vită umplute cu cepe murate

Printeaza

O reteta de rulade de vita umplute cu cepe murate din: paine toast, unt, cimbru, morcovi, sare, ceapa murata in otet balsamic, muschi de vita, piper, msutar, castravecior murat, ceapa, telina, ulei, faina, bulion, vin rosu, supa si amidon.

Ingrediente:Rulade de vită umplute cu cepe murate

  • 1 felie pâine toast
  • 1 linguriţă unt
  • 1 fir cimbru
  • 2 morcovi
  • sare
  • 4 cepe murate în oţet balsamic
  • 4 felii de muşchi de vită fasonate pentru ruladă (a 200 g)
  • piper
  • 4 linguriţe muştar
  • 8 felii bacon
  • 1 castravecior murat
  • 1 ceapă mare
  • 80 g rădăcină de ţelină
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură bulion
  • 300 ml vin roşu
  • 1 l supă
  • 1 lingură amidon

 

Mod de preparare:

Se decojeşte felia de pâine şi se taie în 4 fâşii. Se încinge untul şi se prăjesc cimbrul şi pâinea cca 2 min. Se taie un morcov în 8 fâşii; se fierb în apă cu sare cca 2 min. şi se lasă să se scurgă. Se taie sferturi cepele murate.

Se condimentează ruladele; se ung cu muştar şi se aşază deasupra câte 2 felii de bacon, 2 fâşii de morcov, 1 fâşie de castravete murat, 4 sferturi de ceapă şi 1 bucată de pâine.

Se pliază, se rulează şi se fixează. Pentru sos, se pregătesc restul de legume şi se taie cubuleţe.

Se condimentează ruladele, se prăjesc în ulei şi se pudrează cu făină. Se adaugă legumele şi se călesc 2 min. Se adaugă bulionul şi se amestecă; se stinge cu vin şi supă şi se lasă să se înăbuşe cca 1 oră.

Se scot ruladele şi se lasă să dea sosul în fiert cca 10 min. Se condimentează şi se pasează.

Rulade de vită umplute cu cepe murate

Rulade de vită umplute cu cepe murate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.