Rulade picante de curcan

Printeaza

Rulade picante de curcan din: samburi de pin, maghiran, cimbru, ceapa, rosii uscate, ou, sare, piper, piept de curcan, ulei, legume, boabe de piper, foaie de dafin, supa si marmelada de portocale.

Ingrediente:Rulade_picante_de_curcan

  • 40 g samburi de pin prajiti fara ulei
  • cate 3 crengute de maghiran si cimbru, tocate
  • 3 cepe
  • 150 g rosii uscate
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 800 g piept de curcan
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura legume pentru supa
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 500 ml supa
  • 2 linguri marmelada de portocale

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 150°C.Tocaţi sâmburii de pin, verdeaţa, ceapa şi roşiile. Amestecaţi totul cu oul, sarea şi piperul.

Ungeţi carnea condimentată cu acest amestec, rulaţi-o şi fixaţi-o. Prăjiţi-o în ulei.Tăiaţi legumele pentru supă cubuleţe şi căliţi-le.

Adăugaţi boabele de piper, foaia de dafin şi supa, acoperiţi totul cu un capac şi lăsaţi friptura cca. 80 de minute la cuptor.

Cu 15 minute înainte de a o scoate din cuptor, ungeţi-o cu marmeladă. La final, daţi sosul printr-o strecurătoare şi condimentaţi-l dacă mai este cazul.

Serviţi-l împreună cu friptura.

Rulade picante de curcan

Rulade_picante_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.