Rulade de dovlecei umplute cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de rulade de dovlecei umplute cu legume din: dovlecei, morcovi, ceapa, ulei, ardei gras, smantana, galbenus, sare, piper, pesmet, parmezan si busuioc.

Ingrediente:Rulade de dovlecei umplute cu legume

  • 3 dovlecei
  • 150 g morcovi
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 30 g smantana degresata
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • 80 g pesmet
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingura busuioc tocat

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii în felii sub­ţiri, pe lung. Se taie cuburi mor­covii. Se toacă ceapa; 1/2 din cantitate se căleşte într-o lingu­ră de ulei, cu morcovii, 3-4 min. Se curăţă ardeii graşi de co­toare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi.

Se călesc 5 min. Intr-o lingura de ulei, cu restul de ceapa. Se presara faina si se toarna supa si smantana; se fierbe 3 minute. Se paseaza, se sareaza si se pipereaza.

Se amesteca morcovii cu 50 ml smantana, galbenus, pesmet, parmezan, busuioc, sare si piper. Se suprapun cate 3 felii de dovlecei si se ung cu compozitia de morcovi; se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele in 2 linguri ulei si se servesc cu sos.

Rulade de dovlecei umplute cu legume

Rulade de dovlecei umplute cu legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rulada de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.