Rulade de pui cu spanac si branza feta

Printeaza

Se curăță, se spală și se opărește 1 kg spanac; se lasă apoi să se scurgă și se stoarce. Se toacă spanacul și se amestecă împreună cu 150 g brânză feta sau telemea zdrobită, 50 g brânză ricotta sau urdă, 3 linguri pesmet, 1 gălbenuș, sare și piper.

Se încinge cuptorul la 180 ºC. Carnea se sărează și se piperează; se așază pe fiecare file câte o felie de șuncă uscată și câte puțin spanac. Se rulează, se fixează cu scobitori și se așază într-o formă de gratin. Se coc la cuptor cca 30-40 min.

Se scot ruladele din cuptor și se păstrează la cald. Se stinge cu 200 ml supă sosul din formă și se potrivește de sare și piper. Se taie felii ruladele și se servesc cu sos, eventual cu cartofi și legume.

Rulade de pui cu spanac si branza feta

Rulade_de_pui_cu_spanac_si_branza_feta

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine ruladele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.