Rulade de dovlecei cu telemea
PrinteazaRulade de dovlecei cu telemea din: busuioc, ceapa, smantana, miere, dovlecel, telemea de oaie, ceapa verde, cimbru, ulei de masline.
- 3 fire busuioc
- 1 ceapa
- 300 g smantana
- 1-2 lingura miere
- 1 dolecel verde
- 1 dovlecel galben
- 200 g telemea de oaie
- 1 lingura rondele de ceapa verde
- 1 lingura cimbru tocat
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se toacă busuiocul şi ceapa; se amestecă împreună cu smântână şi mierea. Se taie dovleceii în fâşii longitudinale. Se taie betisoare de telemea. Se condimenteaza dovleceii si se asaza deasupra ceapa verde, cimbrul si telemeaua; se ruleaza si se fixeaza.
Se asaza pe suporturi de aluminiu si se ung cu ulei. Se frig pe gratar 5 minute, timp in care se intorc o data. Se condimenteaza sosul si se serveste alaturi de dovlecei.
Rulade de dovlecei cu telemea
Pofta buna!