Rulade de curcan cu fasole verde

Printeaza

O reteta de rulade de curcan cu fasole verde din: piept de curcan, pastai de fasole verde, bacon, ulei, ceapa, sare, piper, usturoi, supa de pasare si unt.

Ingrediente:Rulade de curcan cu fasole verde

  • 4 felii de piept de curcan (de circa 120 g fiecare)
  • 20 pastai de fasole verde
  • 12-16 felii de bacon
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml supa de pasare
  • putin unt

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se şterge şi se bate; se sărează şi se pipereaza. Pe fiecare felie se aşază câte 5 păstăi de fasole verde şi se rulează. Fiecare ruladă se înfăşoară în 3-4 felii de bacon şi se fixează cu scobitori.

Ruladele se prăjesc într-o tigaie cu 2 linguri de ulei încins. Se toacă usturoiul şi ceapa. Ruladele se scot din tigaie şi se aşază într-o tavă, se adaugă ceapă şi usturoi, se acoperă cu un capac sau cu folie de aluminiu şi se coc 25 min. în cuptorul încins la 190 °C. Eventual se stropesc cu supă. Se scot ruladele din cuptor şi se înfăşoară în folie de aluminiu; se păstrează la cald.

Se pasează sosul din tavă şi se mai dă într-un clocot. Se adaugă şi restul de supă şi se lasă să dea în clocot; apoi se adaugă unt, sare şi piper. Ruladele se repartizează pe farfurii şi se stropesc cu sos; se servesc cu o garnitură de cartofi fierţi sau preparaţi la cuptor.

Rulade de curcan cu fasole verde

Rulade de curcan cu fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.