Rulada umpluta cu carnati afumati

Printeaza

Rulada umpluta cu carnati afumati din: carne de vita, sare, piper, mustar, carnati afumati, unt topit, bere blonda, supa,smantana, amidon, faina.

Ingrediente:Rulada_ umpluta_ cu_ carnati_ afumati

  • 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g fiecare)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 linguri mustar
  • 2 carnati afumati a 100 g fiecare
  • 4 castraveciori murati
  • 30 g unt topit
  • 150 ml bere blonda
  • 1/4 l supa concentrata de legume
  • 100 g smantana
  • amidon sau faina pentru legat sosul

Mod de preparare:

Speli carnea cu apa rece, o zvanti cu un stergar, o sarezi, o piprezi si o ungi pe una dintre parti cu mustar. Indepartezi pielita de pe carnati, pe care ii tai mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung).

Tai castraveciorii in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar, asezi cate doua fasii de carnati si doua de castraveciori, dupa care rulezi.

Fixezi ruladele cu scobitori si le prajesti pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Adaugi berea si lasi sa fiarba 5 minute la foc potrivit, apoi adaugi zeama de legume si lasi sa fiarba incet, cu capac, timp de 45-50 de minute.

Scoti ruladele din sos si le tii la cald. Amesteci sosul cu smantana si cu amidonul sau cu faina. Mai gusti o data de sare, piper si mustar si servesti ruladele calde.

Rulada umpluta cu carnati afumati

Rulada_ umpluta_ cu_ carnati_ afumati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.