Rulada trio

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada trio din: cotlet, antricot de vitel, cascaval, cabanos, gogosar, patrunjel, sare, piper si busuioc.

Ingrediente:Rulada trio

  • 200 g cotlet
  • 200 g antricot de vitel
  • 200 g cascaval
  • 1 cabanos
  • 1 gogosar
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Bate fiecare bucata de carne ca la snitele. Condimenteaza-le pe ambele parti cu sare si piper.

Intr-un castron, amesteca cascavalul ras cu gogosarul taiat marunt si patrunjelul tocat fin.

Pune felia de cotlet, presara amestecul de cascaval, asaza antricotul de vitel si din nou cascavalul. La final, pune pieptul de pui si cabanosul.

Ruleaza cat mai strnas si inveleste rulada in folie de aluminiu. Lasa la cuptor, la foc moderat, cu putin apa, aproximativ o ora.

Rulada trio

Rulada trio

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.