Rulada in trei straturi

Printeaza

O reteta de rulada in trei straturi din: ulei, pesmet, inghetata de vanilie, inghetata de ciocolata, inghetata de fistic, fructe si sos de ciocolata.

Ingrediente:Rulada in trei straturi

  • ulei
  • 150 g pesmet din biscuiti cu ciocolata sau cacao
  • 200 g inghetata de vanilie
  • 300 g inghetata de ciocolata
  • 300 g inghetata de fistic
  • fructe proaspete, sos de ciocolata pentru servire

 

Mod de preparare:

Ungeţi cu ulei o tavă de chec şi apoi tapetati-o cu folie de plastic. Puneţi în tavă îngheţata de vanilie, repartizati-oîn strat uniform, apoi presă­raţi deasupra jumătate din cantitatea de pesmet. Puneţi tava la congelator pentru 15 minute, apoi peste pesmet întindeţi cu o spatulă îngheţata de ciocolată.

Presăraţi pesmetul rămas în strat uni­form şi puneţi din nou tava la congelator pentru 15 minute. Intindeţi ultimul strat, din îngheţata de fistic şi puneţi tava la congelator pentru mai multe ore. Scoateţi tava din congelator cu 10 mi­nute înainte de servire.

Pentru a scoate rulada, trageţi de folia de plastic şi răsturnaţi apoi rulada pe un platou. Tăiati-o în felii cu un cuţit încăl­zit şi puteţi orna cu fructe şi sos de ciocolată, la servire.

Rulada in trei straturi

Rulada in trei straturi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.