Ruladă Tiramisu

Printeaza

O reteta de rulada Tiramisu din: oua, sare, zahar, faina, praf de copt, zahar vanilat, branza de vaci, mascarpone, cacao, cafea solubila, zahar, frisca si praf de cacao.

Ingrediente:Ruladă Tiramisu

blat: 

  • 4 ouă
  • 1 praf sare
  • 80 g zahăr
  • 125  g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat

în plus: 

  • 150 g brânză de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 10 g cacao
  • 3 linguri cafea solubilă
  • 100 g zahăr
  • 300 g frişcă
  • praf de cacao şi boabe de cafea

Mod de preparare:Se încinge cuptorul la 200°C. Se separă ouăle. Se bat albuşurile cu sare. Se bat gălbenuşurile cu zahăr. Se înglobează făina amestecată cu praf de copt, apoi zahărul vanilat şi albuşul bătut.

Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace 8-10 min.Se răstoarnă pe un prosop pudrat cu zahăr şi se desprinde hârtia de copt; se rulează blatul în prosop.

Se amestecă zahărul cu brânza de vaci, mascar­pone, cacao şi cafea solubilă; se amestecă până se dizolvă praful de cafea. Se bate frişca şi se înglobea­ză 2/3 din cantitate; se repartizează crema pe blat şi se ornează cu frişcă, cacao şi boabe de cafea.

Ruladă Tiramisu

Ruladă Tiramisu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.