Rulada rece

Printeaza

Rulada rece

Ingrediente:Rulada rece

  • 200 g nucă măcinată
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri cacao
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Toate aceste ingrediente le amesteci, le frămânţi şi întinzi compoziţia pe un celofan presărat cu zahăr şi făină. Intinzi o foaie rotundă.

Pentru cremă ai nevoie de:

  • 3 gălbenuşuri fierte tari
  • 3 linguri de zahăr pudră
  • 150 g unt
  • 3 lin­guri zahăr tos
  • esenţe

 

Mod de preparare:

Striveşti gălbenuşurile şi le amesteci bine cu zahărul pudră. Separat freci untul cu zahărul tos, adaugi gălbenuşurile, esenţele, le amesteci pe toate. Cu această cremă umpli foaia, o rulezi şi o dai la rece.

Rulada rece

Rulada rece

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.